Login
Facebook Twitter LinkedIn Share

Raak-gezegd-of-geschreven
   "Vaagheid is het masker van de leugen"

     

Bedankt Marianne.

Categorie: Blogs 2010 Gepubliceerd: maandag 28 juni 2010
Facebook Twitter LinkedIn Share

Natuurlijk was het een helse opdracht om campagne te voeren en ze te leiden bij de voorbije federale verkiezingen. Slopend moet het geweest zijn. Natuurlijk zijn we dus dankbaar dat Marianne Thyssen die willen doen heeft. Bedankt en chapeau.

Veel moed Wouter.

Zoals jullie tijdens de campagne konden merken, is Wouter Beke iemand waarvoor ik veel respect heb. Inhoudelijk sterk, geen tafelspringer, en alle potentie om een visie uit te werken en uit te dragen voor de komende jaren. Ik wens Wouter Beke van ganser harte alle succes toe. Hij weet dat hij op mij kan rekenen als het er op aan komt opnieuw die grote formatie uit te bouwen die CD&V altijd moet zijn. Als ik de Zevende Dag gezien heb, met de duidelijke eensgezindheid en kracht van CD&V die daaruit naar voor kwam in de gesprekken met Schouppe, Marechal, Torfs en Beke, dan staan we er nog zo slecht niet voor... Veel moed, Wouter.

Dijlefeesten

Intussen is het festivalseizoen voluit van start gegaan. Ook in Mechelen. Met alweer een succesvolle en respectvolle editie van de Dijlefeesten. Knap toch hoe deze organisatoren zelf iets uit de grond gestampt hebben dat er nu echt wel staat, en jaar na jaar zijn deugdelijkheid bewijst. Ook hier: chapeau.

 

© Karel Van Butsel 2004 - 2014
karel.van.butsel@skynet.be

Website by COMITO Consulting bvba