Login
Facebook Twitter LinkedIn Share

Raak-gezegd-of-geschreven
   "Vaagheid is het masker van de leugen"

     

Volharding loont

Categorie: Blogs 2011 Gepubliceerd: zaterdag 16 juli 2011
Facebook Twitter LinkedIn Share

Vanendert_voor_blogVandaag wint Vanendert, tot voor kort helper van die andere revelatie, Jurgen VDB, een bergrit in de Tour. Chapeau. Wat een prestatie. En hoe leeft een mens toch mee als een "underdog" kan winnen. Een sympatieke kerel bovendien. Volharding loont, das wel duidelijk. Proficiat Jelle.

Zo''n voorbeeld stemt hoopvol. De manier waarop Wouter Beke volhoudt, moet en zal dus ook ooit lonen. Knap van Wouter, hoe hij het inhoudelijke blijft voorrang geven op de tactische spelletjes of de mediatieke show van sommigen om CD&V te destabiliseren. Volharding loont, dat wordt wel duidelijk.

En dus zullen we ook in Mechelen als CD&V Mechelen volhouden. Vroef of laat zullen de mensen (mogen) beseffen dat Mechelen virtueel failliet is als dit beleid ongewijzigd verder gaat, met lege spaarpotten en jaarlijkse verliezen. Vroeg of laat zal iedereen, en niet alleen enkele actiecomités, vragen naar een meer participatief bestuur, waar geen pakken geld worden uitgegeven om als stad te doen wat vrijwilligers ook al doen. Vroeg of laat zal het duidelijk worden dat het echt wel anders kan. Volharding loont, dat wordt ook in Mechelen vroeg of laat wel duidelijk.

 

© Karel Van Butsel 2004 - 2014
karel.van.butsel@skynet.be

Website by COMITO Consulting bvba