Login
Facebook Twitter LinkedIn Share

Raak-gezegd-of-geschreven
   "Vaagheid is het masker van de leugen"

     

Met de auto langs de wekelijkse markt.

Categorie: Blogs 2011 Gepubliceerd: vrijdag 09 december 2011
Facebook Twitter LinkedIn Share

autoluwebinnenstadMorgen, zaterdag, is er verkeer toegelaten tot 11 uur door de Bruul, gegeven de nieuwe regeling. Maar door het afsluiten van de Hazestraat betekent dit concreet dat alle auto’s dan via de Grote Markt en Befferstraat de stad terug uit moeten. Dit belooft, indien er geen speciale begeleiding is, alweer chaos. Om van de mensen die een parkeerplaats zoeken nog te zwijgen...

Wij voorspellen dan ook opnieuw moeilijkheden om dit alles op te vangen, en roepen het stadsbestuur daarom nog maar eens op om speciale aandacht te besteden aan deze bijzondere situatie, dit keer extra gekleurd door de wekelijkse markt die op dat ogenblik plaats vindt.

Een stadsbestuur moet moeilijkheden vermijden, niet uitleggen waarom problemen (die het zelf heeft gecreëerd) NIET opgelost geraken. We hopen dan ook dat dit keer het “trial and error” principe niet meer zal toegepast worden. De gevolgen daarvan hebben we de voorbije dagen immers al meer dan genoeg mogen bewonderen. De Mechelaars hebben maw al genoeg miserie gehad door de abominabele manier van invoeren van de autoluwe binnenstad. Er zijn geen excuses meer. Dit keer moet het absoluut beter.

© Karel Van Butsel 2004 - 2014
karel.van.butsel@skynet.be

Website by COMITO Consulting bvba