Login
Facebook Twitter LinkedIn Share

Raak-gezegd-of-geschreven
   "Vaagheid is het masker van de leugen"

     

Boek "Vrijwilligers aan de macht"

Facebook Twitter LinkedIn Share

VrijwilligersAanDeMacht-front-small.jpgDraagt Karel de militant een warm hart toe? Lees het na in zijn boek “Vrijwilligers aan de macht”, een aanrader!

'Zonder de inbreng van vrijwilligers verwordt de politiek tot een beroepsvereniging van politici die alleen maar bezig is met zichzelf in plaats van een volksvertegenwoordiging te zijn die het algemeen belang dient:

Ziedaar de kern van 'Vrijwilligers aan de macht', het vurig pleidooi van een idealist die de politieke overtuiging verkiest boven de lokroep van de postjes en bijhorende zitpenningen. Karel Van Butsel roept de Mechelaars en alle Vlamingen op om zijn voorbeeld te volgen en het eeuwige gezeur over de 'mediageile zakkenvullers' in te ruilen voor een oprecht politiek engagement. Want: als vrijwilliger kan je wel degelijk het verschil maken'.

Tegelijk biedt dit getuigenis een boeiende kijk op de interne keuken van een lokale partij-afdeling. En onthult het zonder schroom het verrassend complexe karakter en de soms illustere hoekjes van het politieke bedrijf in een bescheiden centrumstad als Mechelen.

Wil je het boek graag kopen ?

Stuur me een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met voorwoord van Luc Van den Brande en nawoord van Inge Vervotte.

Karel Van Butsel (°13-06-1961) is handelsingenieur in de beleidsinformatica. Sinds 15 jaar combineert hij zijn gezinsleven en professionele carrière met een vrijwillig engagement in het bestuur van CD&V Mechelen, achtereenvolgens als wijkvoorzitter, als secretaris en zeven jaar lang als afdelingsvoorzitter.

VrijwilligersAanDeMacht-front.jpgVrijwilligersAanDeMacht-back.jpg

 

© Karel Van Butsel 2004 - 2014
karel.van.butsel@skynet.be

Website by COMITO Consulting bvba